Par interneta sensāciju kļuvusi Annas Hetavejas dīvainā saistība ar Šekspīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP

Par aktrisi Annu Hetaveju internetā tiek runāts vienmēr, taču tagad fani viņu apspriež pavisam dīvaina iemesla dēļ, kas ir saistīts ar slaveno 16. gadsimta dzejnieku Viljamu Šekspīru.

Kā pamanīja kāds «Twitter» lietotājs ar nosaukumu «PEACHYBLACKG0RL», starp Hetavejas un Šekspīra likteņiem ir vairākas dīvainas sakritības, un tagad ar teoriju ir dalījušies vairāk nekā 160 000 cilvēku.

«Daudz tiek runāts par Annas Hetavejas skaistumu, bet kā ar faktu, ka viņas vīrs izskatās ļoti līdzīgs Viljamam Šekspīram un Viljama Šekspīra sievas vārds bija Anna Hetaveja?» teikts ierakstā.

Dīvainā kārtā lietotāja paustais patiešām ir taisnība. Lai gan ar Šekspīru nav pieejamas reālas fotogrāfijas, mākslas darbā, kurā uzgleznots, kā izskatījies Šekspīrs, viņš attēlots ļoti līdzīgs aktrises vīram Adamam Šulmanam.

Šāda teorija ir izraisījusi neskaitāmas reakcijas interneta lietotāju vidū. Kāds rakstīja, ka gan viņas vīrs, gan Hetaveja ir reinkarnējušies, lai būtu kopā jaunajā dzīvē, savukārt cits lietotājs vērsa uzmanību uz Hetavejas jauneklīgo izskatu, norādot, ka pēc 17 gadiem viņa nemaz neizskatās novecojusi, tādēļ pastāv iespēja, ka aktrise ar vīru ir «laika ceļotāji».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu