Trampa dēls un populārs ASV aktieris iesaistās skandālā par izvarošanas tēmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Donalds Tramps juniors ir apsūdzējis filmas «Anarhijas dēli» un «Elles puika» aktieri Ronu Pērlmanu par gļēvulīgu rīcību pret producentu Hārviju Vainstīnu, kuru daudzas sievietes ir apsūdzējušas izvarošanā. Pērlmans nesen atklāja, kā viņš ir izturējies pret apsūdzēto producentu.

Pērlmans saviem «Twitter» sekotājiem atklāja, kas ir noticis labdarības pasākumā, kurā viņš saticis Vainstīnu: «Vai es jums kādreiz esmu stāstījis, kā Hārvijs Vainstīns man teica, lai labdarības pasākumā es noteikti pakratu viņa roku? Tādēļ es aizgāju uz vīriešu tualeti un uzčurāju uz tās, pēc tam devos pie Vainstīna, lai viņam to pasniegtu.»

Lai gan daudzi aktiera rakstīto uztvēra kā anekdoti, citi apsūdzēja Pērlmanu, ka viņš ir zinājis par Vainstīna dabu un neko nav atklājis. Ierakstā gan nav norādīts, kad viņš ir šādi rīkojies, taču par Pērlmana tvītu nespēja klusēt ASV prezidenta Donalda Trampa dēls Donalds Tramps juniors.

«Tātad tu zināji, ka viņš bija izvarotājs, un tā vietā, lai kaut kā reāli rīkotos, tu viņam vienkārši pasniedzi apčurātu roku? Iedomājies, cik daudz uzbrukumu pret nevainīgām sievietēm tu būtu varējis novērst, ja nebūtu gļēvulis,» rakstīja Tramps.

Uz Trampa komentāru drīz atbildēja arī pats Pērlmans, rakstot, ka nav zinājis, ka Vainstīns ir izvarotājs, turklāt nav arī pie viņa strādājis, lai to nojaustu. «Es zināju tikai to, ka viņš ir nelietis un terorizētājs. Un man bija nepatika pret to.»

Atbildi parādā nepalika arī Tramps: «Ha, jā, noteikti. Tu un Merila Strīpa bijāt vienīgie cilvēki Holivudā, kam nebija ne jausmas. Es domāju, ka tu biji pārāk aizņemts, mazgājot rokas. Tu zināji, ka viņš ir tas, kā viņu nosauci, taču tik un tā turpināji ar viņu kontaktēties. Tu acīmredzot esi cilvēks ar lielu pārliecību. Vai arī gribi būt viņa klēpja sunītis. Gļēvi!»

Kā ziņots iepriekš, desmitiem sieviešu, tostarp pazīstamas aktrises, apsūdzējušas Vainstīnu par seksuālu uzmākšanos un izvarošanu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu