Simona Kubasova atklāj, kā laulība mainījusi viņas un Radža attiecības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/simonakubasova

Amerikā dzīvojošā latviete, modele, skaistumkonkursu laureāte un topošā režisore Simona Kubasova publiskojusi aizkustinošu ierakstu sociālajos tīklos par to, kā mainījušās viņas un vīra, barbadosiešu uzņēmēja Radža Prakaša (Raj Prakash) attiecības pēc kāzām.

«Ir pagājušas trīs nedēļas kopš mūsu kāzām pie Komo ezera. Daži man vaicā, vai ir kas mainījies pēc stāšanās laulībā. Jā - mēs esam kļuvuši par vienu veselu un ģimeni. Katra diena kļūst tikai labāka ar viņu. Viņa misija šajā pasaulē - darīt mani laimīgu - veicas visai labi. Joprojām varavīksnes un vienradži mums apkārt...» sajūtās dalās Simona.

Kā zināms, pāris dzēra kāzas Itālijā 2. jūnijā. Kāzas notika četru dienu garumā.

Radžs bildināja mīļoto pērnā gada izskaņā. «Es teicu: «Jā, jā, jā!» Mūžīgi mūžos! Mīlēšu tevi mūžam,» tā foto aprakstā savas sajūtas atminas Kubasova. «Man bija pats skaistākais rīts. Šis ir tas, par ko sapņo katra meitene, - inteliģents, mīlošs, gādīgs un pievilcīgs princis! Un es esmu atradusi savējo,» prieku par saderināšanos neslēpa daiļā latviete, publiskojot ierakstu sociālajos tīklos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu