Ty Dolla $ign lidmašīnā pieprasījis pārsēdināt viņam traucējošu aklu pasažieri

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

33 gadus vecais amerikāņu reperis Ty Dolla $ign jeb īstajā vārdā Tairons Viljamss Grifins jaunākais sestdien, 23. jūnijā, lidojuma laikā no Monreālas uz Otavu pieprasīja, lai tiek pārsēdināta viņam aizmugurē sēdoša akla pasažiere ar savu pavadoni – suni.

Mākslinieks traci sacēla īsi pēc pacelšanās, apgalvojot, ka viņam ir alerģija pret šiem dzīvniekiem, un sadusmojās, kad sieviete viņam piedāvāja tableti pret šo alerģiju - Ty Dolla $ign no tās atteicās, pamatojot savu rīcību ar to, ka viņam drīz pēc lidojuma jāuzstājas koncertā.

Lidmašīnas personāls mēģināja deeskalēt situāciju, prasot, vai reperis pirms lidojuma ir informējis lidsabiedrību par savu alerģiju, uz ko viņš atbildēja noliedzoši.

Tā kā sievietei bija atļauja atrasties lidmašīnā kopā ar suni, viņa varēja palikt savā vietā, bet mūziķim stjuarti piedāvāja pārsēsties uz lidmašīnas aizmuguri, taču Tairons no šīs iespējas atteicās, sakot, ka ir samaksājis par konkrēto sēdvietu un nekustēsies.

Drīz vien slavenība piekāpās un palika sēdēt turpat.

Kā redzams, pēc apgalvojuma par alerģiju pret suņiem Ty Dolla $ign veiksmīgi uzstājās «Escapade Music Festival».

Thank u Ottawa ??

A post shared by Ty Dolla $ign (@tydollasign) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu