Džims Kerijs ar satīrisku karikatūru nosoda Melāniju Trampu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Aktieris un komiķis Džims Kerijs ASV pirmajai lēdijai Melānijai Trampai ar satīrisku karikatūru veltīja kritiku par viņas apģērba izvēli, kādā viņa devās apciemot no ģimenēm nošķirto nelegālo imigrantu bērnu aizturēšanas centru Teksasā.

Pēc tam, kad Trampa uz bērnu aizturēšanas centru bija devusies jakā, kurai uz muguras bija uzraksts «I Really Don't Care, Do U?» («Man patiešām vienalga, bet tev?»), Kerijs savā «Twitter» profilā publicēja paša zīmējumu, kurā Melānija Trampa stāv noliekusies pār raudošu bērnu, sakot: «Smaidi man, dārgais. Es mēroju ļoti garu ceļu.» Fotogrāfijai aktieris pievienoja aprakstu: «Nekas tā nemierina federāli nolaupītu bēgļu bērnu kā slovēniešu modele, kura ir uzvilkusi jaku, kas apgalvo, ka viņai ir pilnīgi vienaldzīgas viņa ciešanas.»

Kā TVNET ziņoja iepriekš, Trampas izvēlētā jaka ir no zīmola «Zara» kolekcijas un maksā 39 ASV dolārus.

Džims Kerijs ir izpelnījies sabiedrības uzmanību ar daudziem paša zīmētiem politiski satīriskiem attēliem. Pagājušogad zvaigzne publicēja video ar nosaukumu «I Needed Color», kas izskaidro aktiera jauno gleznošanas apsēstību un to, kā zīmēšana palīdzēja viņam atbrīvoties no depresijas.

Kopš tā laika aktieris regulāri glezno dažādus portretus, kuros attēlots Donalds Tramps un viņa administrācijas locekļi. Lielākoties viņa mākslas darbi vērsti uz tādiem jautājumiem kā ieroči un imigrācija.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu