Frīdenbergs atmet ar roku mašīnai un pa galvaspilsētu braukā ar moci

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Dziedātājs, pasākumu vadītājs un TV personība Valters Frīdenbergs intervijā ar žurnālu «Vakara Ziņas» pastāstīja, ka jau uzreiz pēc atgriešanās no Šaritē klīnikas Berlīnē savedis darba kārtībā savu motciklu – tas tagad kļuvis par viņa galveno pārvietošanās līdzekli.

«Tāda vasara kā šogad ir pasaka, un tā ir dāvana visiem motobraucējiem. Reizi divās dienās noteikti sanāk braukt ar motociklu. Ja kaut kur jābrauc, vispirms apdomāju, vai varu braukt ar moci. Ja ne, tikai tad kāpju mašīnā,» tā Frīdenbergs.

Kā jau ziņots, 2016. gadā, veicot veselības pārbaudes, Valteram tika atklāts vēzis. Viņam tika veikti vairāki ķīmijterapijas kursi un operācija Latvijā, tomēr pērnā gada vasarā slimība atgriezās. Tā kā Latvijā pieejamās ārstniecības metodes izrādījās neefektīvas, tika pieņemts lēmums vākt līdzekļus, lai ārstēšanos turpinātu Vācijā.

Maijā sarunā ar «Vakara Ziņām» mūziķis atklāja, ka pašlaik ir gaidīšanas periods – tikai pēc vairāku pārbaužu veikšanas būs zināms, cik veiksmīga ir bijusi ārstēšana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu