Basketbolista Jāņa Timmas sieva: Neklusēšu un pievienošos akcijai #MeToo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/janistimma6/

Slavenā pašmāju basketbolista Jāņa Timmas sieva Sana Timma (25) sociālajā tīklā «Facebook» pievienojusies kustībai #MeToo, daloties ar savu stāstu par seksuālo vardarbību viņas dzīvē, lai palīdzētu citām sievietēm nebaidīties par to runāt.

«Ar mani tas notika, kad biju mazs un neaizsargāts bērniņš, kurš nesaprata, kas ar mani tiek darīts. Tas notika daudzas reizes vairāku gadu garumā, to izdarīja mans patēvs. To, kas ar mani noticis, es sapratu tikai pusaudžu gados. Uzsākot attiecības ar puisi, man sākās nervu lēkmes un bailes no intīmajām attiecībām. Puisis saprata, ka ar mani kaut ka nav kārtībā. Tad nu viņš bija pirmais cilvēks, kam par to pastāstīju. Viņš, protams, bija šokā un teica, ka man tas ir jāpasaka mammai, bet es to nevarēju...bailes...kauns, ja nu man neticēs...tā arī nepateicu...bet tad man bija nepieciešama operācija, un, mostoties no narkozes, es to pateicu mammai, un tad arī sākās mans ceļš uz atlabšanu,» raksta Sana.

Viņa atklāja, ka, nākot no mazas pilsētas, bija ļoti smagi paciest aprunāšanu, turklāt daļa vīrieša paziņu uzskatījuši, ka tā nav taisnība un šīs apsūdzības ir izdomātas.

«Psihologs, antidepresanti, nervu lēkmes...mans ceļš uz atlabšanu bija smags, bet jo vairāk par to runāju, jo vieglāk palika. Cilvēks, kurš man nodarīja pāri, aizlaidās no pirmās tiesas. Domāju, ka nekad arī viņu nenotiesās un šim stāstam netiks pielikts punkts, bet pagāja astoņi gadi, kad viņu noķēra. Man par to visu bija jārunā atkal, kad viss jau bija nolikts atmiņas tālākajā plauktā. Tas bija smagi to visu cilāt no jauna, bet šis cilvēks nu ir saņēmis, ko pelnījis. Apzinos, ka es ļoti iespējams esmu paglābusi arī citas meitene no šī slimā cilvēka, tādēļ, meitenes, es jūs iedrošinu runāt par to un nebaidīties. Es tam esmu pilnībā tikusi pāri, par to pat nedomāju vairāk un tas nekā mani vairs neietekmē. Tas viss, ko esmu pārcietusi, ir tikai padarījis mani par emocionāli stipru sievieti. Ceru, ka uzrunāju kādu un palīdzēšu ar savu stāstu. #MeToo» paziņoja Timma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu