Iepazīsties ar jauno interneta parodiju karalieni

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Arvien vairāk cilvēku sāk atdarināt un pat parodēt viņu iemīļotās personības un cilvēkus, tomēr, lai iejustos konkrētas slavenības tēlā, tērpu izvēle mēdz būt pārāk dārga. Turklāt vakarkleitu trūkums ir tāds, ka tām nav kabatu, kur ielikt kaut ko... ēdamu. Tieši šā iemesla dēļ ir iespēja būt radošam un ieviest inovatīvus risinājumus, līdzīgi kā to dara plus izmēra modele un dizainere no Taizemes Saine Bendžaforna (Sine Benjaphorn).

22 gadus vecajai Bendžafornai ir liela aizraušanās gan ar ēdienu, gan tērpu veidošanu, tādēļ viņa nolēma apvienot savas iecienītās aktivitātes. «Man patīk ēst, tāpēc es nolēmu, ka pārtikai vajadzētu būt daļai no maniem kostīmiem. Veidot katru tērpu ir ļoti jautri, un es un mani radinieki pēc tam tos apēdam,» atklāja Bendžaforna.

Meitene kļuva slavena pirms diviem gadiem, kad atdarināja slavenas taizemiešu aktrises tērpu Kannu kinofestivālā, izveidojot to no čipsu pakām.

Šogad par viņas «upuri» kļuva dziedātāja Riana ar viņas satriecošo «Met Gala» tērpu. Tikai Bendžafornas gadījumā par galvasrotu viņa izmantoja nevis kristālus, bet garšvielas.

Lai gan Saine ir studente, savā dzimtenē viņa ir kļuvusi par slavenu sociālā tīkla «Instagram» zvaigzni. Meitene parodē kleitas un tērpus, sākot ar slavenībām un beidzot pat ar Ziemeļkorejas līderi Kimu Čenunu. Radošo un garšīgo tērpu radīšanā viņai palīdz māte un tēvs. Katra apģērba izveide aizņem no 4 līdz 12 stundām.

«Es gribu, lai cilvēki ar lieko svaru saprot, ka viņi var darīt un valkāt to, ko atļaujas kāda slavenība. Varbūt tad viņi kļūs laimīgāki, tādi, kāda esmu es,» kādā no fotogrāfiju aprakstiem rakstīja meitene.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu