Megana Mārkla aizsāk jaunu «Instagram» tendenci

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Damir Sagolj / REUTERS

Saseksas hercogiene Megana Mārkla savā kāzu dienā pasauli pārsteidza ar dabīgu grimu, necenšoties noslēpt savus vasaras raibumus. Šobrīd, pašai neapzinoties, viņa ir aizsākusi jaunu tendenci sociālā tīkla «Instagram» lietotāju vidū.

Meganas tēls daudzām sievietēm, kuras reiz izjuta spiedienu slēpt savus vasaras raibumus zem grima kārtas, ir sniedzis drosmi lepni rādīt sejas dabiskos toņus sociālajos tīklos, izmantojot tēmturi #freckleslikemeghan (vasaras raibumi kā Meganai)

Tām meitenēm, kurām nav vasaras raibumi, Megana ir likusi vēlēties apmeklēt tetovēšanas salonus, lai iegūtu hercogienei līdzīgu tēlu.

Permanentā grima un hennas māksliniece Gabriele Reinbova medijiem atklāja, ka kopš karaliskajām kāzām ir bijusi «traki aizņemta», piedzīvojot lielu pieplūdumu ar klientēm, kuras vēlas sekot jaunākajam modes trendam.

Daļēji paliekošie tetovējumi, kas sākotnēji izraisa pietūkumu, var saglabāties vienu līdz trīs gadus, izskatoties kā dabiski vasaras raibumi.

«Es domāju, ka permanentais grims kļūst arvien populārāks un, protams, aizsākoties jaunai tendencei, cilvēki gribēs to izmēģināt,» komentēja meistare.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu