«Juras laikmeta pasaules» jaunākā filma piedzīvo iespaidīgu debiju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Filma «Juras laikmeta pasaule: Kritusī karaliste» Ziemeļamerikā ir kļuvusi par kases grāvēju un nedēļas griezumā nopelnījusi 150 miljonus ASV dolāru.

Lai gan filmas pirmā daļa, kas iznāca pirms trim gadiem, tādā pašā laika posmā nopelnīja 208 miljonus ASV dolāru, jaunākā daļa joprojām ir sasniegusi izcilus rezultātus, kļūstot par ceturto pelnošāko 2018. gada filmas pirmizrādi, kā arī saņēmusi vislielāko auditorijas atzinību kā filma, kuru nav izdevusi kinokompānija «Disney». Turklāt kopumā kopš filmas pirmizrādes tā ir paspējusi nopelnīt 700 miljonus ASV dolāru visā pasaulē. Paredzēts, ka filma varētu sasniegt 1 miljarda ASV dolāru atzīmi, līdzīgi kā tās pirmā daļa.

Otrajā vietā ar ievērojamu rezultātu kritumu ierindojās animācijas filma «Lieliskie 2», taču tā kā tai izdevās sasniegt lieliskus rezultātus pirmizrādes nedēļā, filma joprojām ieņem topu augšgalus. Filma jau ir nopelnījusi gandrīz pusmiljardu visā pasaulē.

Feministu grāvējs «Ocean's 8» nedēļas griezumā pārspēja 100 miljonu ASV dolāru atzīmi. Lai gan šī daļa diez vai rezultātu ziņā izkonkurēs filmu «Ocean's Eleven», kura nopelnīja 183 miljonus ASV dolāru, tā varētu gūt labākus rezultātus nekā citas franšīzes iepriekš uzņemtās daļas.

Komēdija «Ķērāji» un komiksu filma «Deadpool 2» («Dedpūls 2») joprojām saglabā vietas topa augšgalos, attiecīgi ieņemot 4. un 5. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu