Kendija Dalfere aicina uz «World Jazz Festival» koncertu Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

27. jūlijā piektā jubilejas džeza festivāla «World Jazz Festival» ietvaros Rīgā uzstāsies nīderlandiešu saksofoniste Kendija Dalfere (Candy Dulfer). Koncerts notiks Rīgas Kongresu namā. Noskaties saksofonistes video aicinājumu uz Rīgas koncertu!

Atgādinām, ka harismātiskā saksofoniste pasaules slavu ieguva 20 gadu vecumā, kopā ar Deivu Stjuartu izpildot populāro melodiju «Lily Was Here». Gadu vēlāk klajā nāca Dalferes debijas albums «Saxuality», kas tika nominēts «Grammy» balvai un ierindojās «Billboard» gada labāko ierakstu topā. Kopš tā laika Kendija Dalfere izdevusi vēl 10 studijas albumus, un to lielākā daļa iekļuvuši atzītāko mūsdienu džeza albumu sarakstā.

Paralēli solokarjerai Kendija Dalfere muzicējusi kopā ar Prinsu, «Pink Floyd», Vanu Morisonu, Aretu Frenklinu, Bejonsē, «Blondie» un citām pasaulslavenām grupām un dziedātājiem.

Biļetes ir pieejamas visās Biļešu servisa kasēs. Plašāka informācija par pasākumu festivāla oficiālajā mājaslapā www.worldjazzfest.com.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu