Selēna Gomesa piedalās baisā šausmu žanra video projektā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Slavenā dziedātāja Selēna Gomesa kopā ar mākslinieci un režisori Petru Kolinsu ir apvienojušās sirreālā šausmu vizuālajā projektā, sniedzot faniem ieskatu gaidāmajā īsfilmā.

Kolinsa savā «Instagram» kontā publicēja vairākus videoklipus, kuros redzama Gomesa mediju projektā, kurš tiks publicēts «Instagram» jaunākajā inovācijā IGTV. «Instagram» lietotnes jaunā izstrāde ļaus cilvēkiem publicēt videoklipus, kuru garums nepārsniedz vienu stundu. Kamēr IGTV nav ieviests globālā mērogā, Kolinsa kopīgoja dažus no šiem videoklipiem, izmantojot savu «Instagram» profilu.

Projekts ar nosaukumu «Mīlas stāsts» («A Love story») attēlo, kā dziedātāja vannojas kopā ar kāda cita seju, citos kadros viņai ēdot apledojumu no savām kājām ar gaļas nazi. Vēl kādā kadrā Gomesa tur mutē acs ābolu.

Vēl nav zināms, kad tiks publicēta šausmu īsfilmas pilnā versija.

Kolinsa jau ir producējusi popzvaizgnei tādus mūzikas klipus kā «Fetish» un «Bad Liar», kuros arī akcents tiek likts uz šausmu motīviem.

Vairāk nekā pirms gada «Mīlas stāsts» autore atklāja žurnālam «Vanity Fair», ka viņa un Selēna darbojas pie šausmu žanra projekta, neatklājot sīkākas detaļas.

a love story

A post shared by Petra Collins (@petrafcollins) on

I'm obsessed with you <3 #Alovestory #SelenaGomez

A post shared by #ClubRocker (@fernando_banca) on

#alovestory

A post shared by SelenaGMX (@mxselena) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu