Kailija Dženere publisko pirmo «selfiju» ar jaundzimušo

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kyliejenner

Amerikāņu realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne un uzņēmēja Kailija Dženere visai pasaulei ļāvusi aplūkot viņas «selfiju» ar februāra sākumā dzimušo meitiņu.

20 gadus vecā Dženere, kurai sociālajā vietnē «Instagram» seko 106 miljoni cilvēku, publiskojusi trīs fotogrāfijas, kurās redzama viņas un repera Travis Scott atvase Stormija.

stormiiiiiiiii?

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Kā zināms, Dženere ļoti rūpīgi slēpa savu grūtniecību no medijiem. Par meitas piedzimšanu viņa paziņoja sociālajos tīklos. «Es atvainojos, ka esmu turējusi jūs tumsā visu šo laiku. Es saprotu, ka esat pieraduši, ka dalos ar jums visos savos piedzīvojumos. Mana grūtniecība bija tas, ko nevēlējos parādīt visai pasaulei. Es zinu sevi un to, ka man vajadzēja sagatavoties šai mūža lomai vispozitīvākajā un veselīgākajā veidā. (..) Grūtniecība līdz šim ir bijusi visskaistākā pieredze manā mūžā, un man tās pietrūks. (..) Mana skaistā un veselīgā meitiņa piedzima 1. februārī, un es nevarēju vien sagaidīt, kad varēšu ar šo ziņu dalīties,» tā Kailija.

Šā gada sākumā pasaulē nāca arī viņas pusmāsas Kimas Kardašjanas un repera Kanjes Vesta trešā atvase. Aprīļa sākumā par māmiņu meitai kļūs arī Hloja Kardašjana.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu