«Apple» noslēdz sadarbību ar Opru Vinfriju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Tehnoloģiju kompānija «Apple» ir noslēgusi sadarbības līgumu ar producenti, sarunu šova vadītāju un izpilddirektori Opru Vinfriju, lai kopīgi veidotu oriģinālas programmas «Apple» jaunajam straumēšanas pakalpojumam, kas būs konkurents tādām tiešsaistes video straumēšanas vietnēm kā «Netflix», «Google» un «Amazon».

Uzņēmums paziņoja, ka vienošanās ar Vinfriju ir daudzu gadu satura partnerība, kurā abi «radīs oriģinālas programmas, kas izceļ Opras nekonkurējamo spēju sazināties ar auditoriju visā pasaulē».

Pagājušajā gadā «Apple» atklāja plānus ieguldīt apmēram 1 miljardu ASV dolāru oriģinālās programmās, tādējādi radot konkurenci vairākiem video straumēšanas kanāliem, piemēram, «HBO» un «Netflix».

Saskaņā ar «Wall Street Journal» ziņojumiem, «Apple» straumēšanas pakalpojuma debija gaidāma nākamajā gadā.

Kompānija informēja medijus, ka viņu veidotā vietne būs pieejama visā pasaulē, taču nepaziņoja, kāda veida saturu un šovus tas iekļaus. Pagaidām «Apple» vēl nav sācis piedāvāt savu straumēšanas pakalpojumu.

Paredzēts, ka kompānija plāno pārdot atsevišķu video pakalpojumu abonēšanu, izmantojot savas televīzijas lietotnes, nevis prasot lietotājiem to abonēt, izmantojot atsevišķi lejupielādētās vietnes.

Vinfrijas pārstāvji gan atzina, ka «Apple» prezentēs viņas saturu tikai straumēšanas pakalpojumam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu