Džastins Bībers iekļuvis Holivudas nekustamo īpašumu aģentu «melnajā sarakstā»

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Dziedātājs Džastins Bībers jau labu laiku ir ikvienu kaimiņu bieds, mākslinieks tik tikko ievācas jaunā mājvietā un kaimiņu neapmierinātība parādās teju tajā pašā dienā, kā nekā Bībers mīl skaļas ballītes. Kļuvis zināms, ka labākie Holivudas nekustamo īpašumu aģenti atsakās sadarboties ar Bīberu, jo šāda sadarbība kaitē viņu reputācijai.

Rakstus par Bībera skaļajām ballītēm, vandalismu un kaimiņu aizskaršanu lasījis ne viens vien Holivudas nekustamo īpašumu aģents.

Lai saglabātu savu labo reputāciju, klientus, viņi atsakās sadarboties ar Džastinu, un nu dziedātājam, esot Losandželosā, nākas dzīvot viesnīcās, ne greznās villās, kā viņš ir pieradis.

Slavenais dziedātājs ir gatavs maksāt pat 100 tūkstošus dolāru mēnesī par mājvietas īri, bet tas nemaina namu īpašnieku attieksmi pret viņu, kā nekā neviens nevēlas riskēt pretī saņemt izdemolētu māju.

Nekustamo īpašumu aģenti nevar galvot, ka pēc Bībera ar dzīvesvietu viss būs kārtībā, tāpēc viņi pat nemēģina meklēt slavenībai mājvietas, bet izvēlas sadarbībai citus klientus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu