«Stranger Things» 2. sezonas rullītis ir klāt!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Visi zina, ka Nacionālās amerikāņu futbola līgas (NFL) finālspēlē «Super Bowl» savus produktus vēlas reklamēt daudzi. Auditorija ir milzīga. Un reklāmas ir kvalitatīvas. Tieši tāpēc video straumēšanas serviss «Netflix» fināla pārtraukumā demonstrēja sava seriāla «Stranger Things» 2. sezonas rullīti.

Jaunajā rullītī draugi Dastins, Maiks un Lukass redzami spoku mednieku tērpos.

2. sezona uz ekrāniem iznāks Helovīna svētkos.

Zināms, ka seriālā atgriezīsies arī aktrise Milija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown), kura seriālā atveido meiteni ar pārdabiskām spējām, kuras liktenis pirmās sezonas beigās nebija īsti zināms.

«Stranger Things» nominēts vairākām «Zelta globusa» balvām.

Par seriālu

Brāļu Daferu seriāla «Stranger Things», kurā filmējusies arī aktrise Vinona Raidere, darbība norisinās astoņdesmito gadu vidū. Tas sākas ar kadriem, kad četri puišeļi, labākie draugi, mājas pagrabā spēlē Latvijā tik ļoti nepopulāro «Dungeons & Dragons». Pēc kārtējās spēles zēni dodas pa mājām, tomēr viens no viņiem līdz tām tā arī nenonāk. Viņa draugus, ģimeni un apkārtējos šī nelaime, protams, ierauj dažādu neparastu notikumu virpulī, kura epicentrā parādās arī šā seriāla galvenā varone - maza meitene ar telekinēzes spējām - Elevena jeb Vienpadsmitā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu