«Stranger Things» aktrise pēc homofobu uzbrukuma pamet «Twitter»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

14 gadus vecā seriāla «Stranger Things» aktrise Milija Bobija Brauna (Millie Bobby Brown) ir izdzēsusi savu sociālā tīkla «Twitter» kontu pēc tam, kad interneta lietotāji publicējuši vairākus attēlus, atspoguļojot aktrisi kā vardarbīgu homofobi, pievienojot viņas fotogrāfijām homofobiskus tekstus un saukļus.

Lai gan vēlāk šis pats lietotājs savu iepriekš rakstīto nosauca par joku, interneta nomelnošanas kampaņa pret aktrisi turpināja izplatīties.

Līdz brīdim, kad Bobija Brauna deaktivēja savu «Twitter» kontu, pusaudze bija aktīva sociālā tīkla lietotāja, bieži publicējot informāciju par savām dienas gaitām, politisko pārliecību un attiecībām ar mūziķi Džeikobu Sartoriju. Viņas draugs līdz šim nav komentējis aktrises konta dzēšanu.

Tāpat aktrise ir aktīva geju un lezbiešu tiesību aizstāve, izsakot atbalstu vairākām LGBT organizācijām.

Uz slavenībām vērstas nomelnojošas kampaņas sociālajos tīklos ir bieži novērojamas, galvenokārt tajās iesaistītajiem dzēšot savus kontus. Komiķe Leslija Džounsa 2016. gadā pameta «Twitter» rasistisku fotogrāfiju dēļ, kurās interneta lietotāji viņu nepatiesi atspoguļoja, savukārt filmas «Zvaigžņu kari» aktrises Deizija Ridlija un Kelija Marija Trana izdzēsa savus «Instagram» kontus pēc rasistiskām un seksistiskām piezīmēm un fotogrāfiju izveidošanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu