Keita Vinsleta saplūst ar tūristiem, baudot brīvdienas Venēcijā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MEGA/Scanpix

Paparaci neliek mierā slavenības arī atvaļinājumu laikā – fotogrāfiem izdevies notvert dažus mirkļus no angļu aktrises Keitas Vinsletas atpūtas Venēcijā.

Aktrise uz skaisto Itālijas pilsētu bija devusies kopā ar vīru, uzņēmēju, Ričarda Brensona māsasdēlu Nedu Rokenrolu (Ned Rocknroll). Abi pastaigas laikā pa pilsētu bija tērpušies neuzkrītošās drēbēs, kā arī aizsedza sejas ar saulesbrillēm un cepurēm.

Kā zināms, pāris salaulājās 2012. gadā un 2013. gadā piedzima abu pirmais kopīgais bērns, dēls Bērs (Bear). Vinsletai no iepriekšējām attiecībām ir vēl divi bērni – Mia (17) un Džo (14).

Aktrise pasaulē vislabāk pazīstama ar lomām kinolentēs «Titanic», «Eternal Sunshine of the Spotless Mind», «Sense and Sensibility», «Revolutionary Road» un «The Holiday». Plānots, ka viņa 2020. gadā uz lielajiem kino ekrāniem parādīsies filmā «Avatar 2».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu