Uz lielā ekrāna: «Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas kinoteātros no piektdienas, 25. maija, sāk demonstrēt jaunāko «Zvaigžņu karu» franšīzes lenti - «Hans Solo: Zvaigžņu karu stāsts» («Solo: A Star Wars Story»), kas vēsta par Hanu Solo – tēlu no «Zvaigžņu karu» franšīzes, kuru savulaik atveidojis Harisons Fords.

Režisora Rona Hovarda (Ron Howard) filma, kuras budžets ir 250 miljoni dolāru, fokusējas uz savulaik Harisona Forda tēlotā varoņa personību. Hansa Solo lomā jaunais aktieris Oldens Erenraiks (Alden Ehrenreich).

Filmā tēlo arī «Troņu spēles» aktrise Emīlija Klarka (Emilia Clarke), Vudijs Harelsons (Woody Harrelson) un Donalds Glovers (Donald Glover).

Filmas pirmizrāde notikusi 15. maijā Kannu filmu festivālā.

Hans Solo ir ātrākais pilots, pārgalvis un slavens kontrabandists, kurš iemantojis slavu tālajā Galaktikā. Šis ir stāsts par viņa jaunības dienām, kad dzima viena no slavenākajām «Zvaigžņu karu» leģendām.

Oldens Erenraiks
Oldens Erenraiks Foto: Reuters/Scanpix
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu