Jāņa Šipkēvica jaunākā otrajās kāzās piedalījusies arī viņa bijusī sieva

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mūziķis Jānis Šipkēvics jaunākais 14. aprīlī Rīgas baptistu Vīlandes draudzes dievnamā mija gredzenus ar savu mīļoto sievieti Zani Bērziņu, kura ir arī viņa menedžere. Izrādās, ka Šipkēvica otrajās kāzās viesu vidū bijusi arī viņa bijusī sieva – dizainere Lelde Ozoliņa.

«Jā, protams, jo viņa man joprojām ir un vienmēr būs svarīgs cilvēks. Cilvēks, kuru vienmēr cienīšu un mīlēšu, un es ceru, ka tas ir abpusēji. Man grūti iztēloties - un es pat negribu -, kā ar cilvēku, ar kuru esi bijis tik ilgi kopā, var pārraut attiecības vai turēt naidu. Tas sākas no mazas paviršas attieksmes, kas saveļas milzīgos aizvainojumos. Es esmu izvēlējies citu ceļu,» intervijā ar žurnālu «Ieva» pastāstīja talantīgais mūziķis.

Šipkēvics kopā ar Leldi pavadīja 10 savus dzīves gadus – abi pēc diviem kopā pavadītiem gadiem salaulājās 2008., taču abu laulība izjuka 2016. gadā.

Pirmās ziņas par Jāņa un Zanes attiecībām medijos izskanēja jau 2015. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu