Abu Meri publiski atzīstas mīlestībā Lindai Krūmiņai un runā par kāzām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ārsts un depuāts Hosams Abu Meri intervijā ar žurnālu «Ieva» vaļsirdīgi runāja par savām attiecībām ar «LTV» rīta ziņu vadītāju un žurnālisti Lindu Krūmiņu. Sarunas laikā viņš atklāja, ka kopā ar jauno mīļoto būtu gatavs pavadīt visu atlikušo mūžu.

«No bijušās sievas aizgāju, neko līdzi nepaņemot. Uzskatu, ka vīrietim jāciena sieviete, ar kuru viņš bijis kopā, un viss jāatstāj viņai. Tāpēc šobrīd varu teikt, ka trešo reizi savu dzīvi sāku no jauna. Jā, es domāju par jaunas dzīves sākšanu kopā ar Lindu. No manas puses tas nav tikai jūtu uzplūds, iemīlēšanās. Jūtu, ka mīlu Lindu, un mana mīlestība tikai aug. Tiklīdz būšu iekārtojis savu jauno mājokli, sāksim dzīvot kopā. Domāju, pēc tam - brīdī, kad jutīšu, ka šis ir īstais, - viņu arī bildināšu. Ja vien Linda pieņems manu bildinājumu, vēlāk noteikti sekos arī kāzas. Jau teicu: gribu stabilu ģimeni,» izdevumam atklāja Abu Meri.

Kā zināms, Abu Meri un bijusī aizsardzības un iekšlietu ministre Linda Mūrniece par šķiršanos publiski paziņoja 2017. gada 10. jūnijā sociālajā vietnē «Facebook».

«Šī ir vieta, kur vairākus gadus esam dalījušies ar priecīgām ziņām, smaidīgām bildēm un stāstījuši par to, kā mums iet. Katram atsevišķi un abiem kopā. Vienmēr esam saņēmuši atbalstu. Arī šodien atbalsts mums nepieciešams.

Mūsu skrejošās dzīves un straujās karjeras atstājušas pēdas mūsu ikdienā. Tieši ikdienas sīkumi ir tie, kas nogalina mīļumu. Lai tie nenogalinātu arī mūsu mīlestību, esam nolēmuši būt divi atsevišķi cilvēki, ne ģimene ar vienu uzvārdu. Tomēr mēs vienmēr būsim viens otram, lai rūpētos, palīdzētu un atbalstītu.

Mums paliek mūsu lieliskās draugu attiecības, un mums paliek mūsu bezgala piepildītie pieci laulības gadi. Stereotipi pieprasa, lai šķiršanās ir kas slikts un skumjš, bet mēs to redzam kā iespēju nosargāt mīlestību, savstarpēju cieņu un draudzību,» informēja Abu Meri un Mūrniece.

Pāris dokumentus par laulības šķiršanu parakstīja 14. jūnijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu