Gārnere atļāvusi Afleksam iepazīstināt bērnus ar jauno mīļoto

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/ TT NYHETSBYRN

Par vienu no pēdējā laika skaļāko un negaidītāko šķiršanos kļuvusi aktieru Bena Afleka un aktrises Dženiferas Gārneres šķiršanās. Aktieris jau kādu laku satiekas ar producenti Lindsiju Šuksu un vēlējies ar to iepazīstināt savus bērnus; lai tā notiktu, tam bija jāizpilda vairāki Gārneres noteikumi.

Dženifera aizliegusi bijušajam vīram iepazīstināt viņu bērnus ar kādu sievieti līdz mirklim, kad viņa tam to ļaus darīt, kā nekā viņa ir māte un zina, kas nāks par labu viņu atvasēm.

Aktrise sākumā vēlējusies satikties ar Lindsiju divatā un parunāties; tā kā sieviete atstājusi labu iespaidu, Gārnere devusi Benam «zaļo gaismu».

Vēl slavenības bērnu mātei bija būtiski pārliecināties, ka Bens un Lindsija nelieto alkoholu, kā nekā aktieris cieš no alkoholisma un laikā, kad viņš lieto alkoholu, Gārnere neļauj Benam satikt bērnus.

Bens un Dženifera dzīvo blakus mājās, pēc šķiršanās aktieris iztērējis paprāvu naudas summu, lai tikai varētu dzīvot blakus saviem bērniem.

Bens ir biežs viesis Dženiferas mājā, tāpat arī Dženifera Bena mājā, nu Lindsijai nāksies kļūt par daļu no šīs ģimenītes; lai tā notiktu, viņai jāiedraudzējas gan ar pāra trīs bērniem, gan pašu Dženiferu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu