Dienesta suns lidostas vidū laiž pasaulē astoņus kucēnus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @kristinhamiltonkwcom

Kas gan var būt labāks par suni lidostā? Astoņi kucēni, kas dzimuši lidostā. Labradoru šķirnes meitene vārdā Elija kopā ar viņas kucēnu tēti Golden Nagetu un savu saimnieci Dianu van Ateri atradās Tampas Starptautiskajā lidostā, lai veiktu lidojumu mājup uz Filadelfiju... kad viņai sākušās dzemdības.

Kā savā Twitter kontā pavēstīja lidosta, dienesta suns, pilnā vārdā Eleanora Rigbija, saukta par Eliju, 25. martā F80 sektorā pasaulē laida astoņus veselīgus kucēnus - septiņus suņu puikas un vienu meiteni.

Saimniecei un viņas sunim palīgā pieņemt dzemdības steidzās Tampas ugunsdzēsēju vienība. Kā vēsta lidostas administrācija, daudzi lidostas apmeklētāji pat nokavēja savus reisus, lai vērotu un iemūžinātu ainu, kā lidostā pasaulē nāk astoņi mazi labradoru kucēni.

Kā redzams apmeklētāju publicētajos video, lepnais tēvs, kurš arī ir dienesta suns, piedaloties dzemdībās, bija tikpat nervozs kā māte.

Gan Elija, gan Golden Nagets ir servisa suņi savai saimniecei, kurai ir kustību traucējumi, turklāt Elija ir vēl tikai apmācību procesā. Saimniece par sava suņa grūtniecību ir zinājusi, taču uzskata, ka satraukums par tik daudziem jauniem cilvēkiem varēja izraisīt Elijai dzemdības ātrāk nekā paredzēts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu