Tiešraide: pilsēta un nauda ne-konferencē «Mad City Happening»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LMT

TVNET sadarbībā ar LMT piedāvā šodien, 31. maijā, no plkst. 13.30 līdz 21.00 tiešraidē no kluba «Godvil» vērot unikālo starptautisko pilsētplānošanas notikumu «Mad City Happening 2018».

«Mad City Happening 2018» galvenā tēma ir «Pilsēta un nauda», kas ļaus pārdomāt neparastās attiecības starp pilsētu un naudu, iepazīt jaunus pilsētu attīstības finansējuma veidus, kā arī atklāt pilsētu apslēpto vērtību jeb neredzamo naudu – vidi, tehnoloģijas un citas inovācijas, kas palīdz piesaistīt investorus, jaunus biznesus, iedzīvotājus un veicina attīstību.

«Mad City» piedalīsies izcili eksperti, tostarp divi no pasaules TOP 10 ietekmīgākajiem urbānistiem:
- pasaulslavenais dāņu arhitekts Jans Gēls (Jan Gehl), kurš pazīstams ar pilsētplānošanas un pilsētvides dizaina veidošanu cilvēka mērogā;
- amerikāņu inženieris Čārlzs Marons (Charles Marohn) - organizācijas «Strong Towns» dibinātājs un prezidents, kurš runās par modeļiem, kas pilsētām palīdz kļūt finansiāli spēcīgām un elastīgām savā attīstībā.

Savā pieredzē dalīsies arī ietekmīgais investīciju baņķieris un bijušais Ukrainas ekonomikas ministrs Aivars Abromavičus (Aivaras Abromavicius), pilsētplānotājs un grāmatu autors no Zviedrijas Aleksandrs Štāle (Alexander Stahle), žurnālists, futurologs un urbānists Gregs Lindsejs (Greg Lindsay), kā arī vēl 20 aizraujoši runātāji no 12 pasaules valstīm.



Tiešraide «Mad City Happening 2018» skatāma arī lietotnē LMT Straume, LMT Viedtelevīzijā un internetā. Skatītāji ir aicināti piedalīties Twitter diskusijās, lietojot tēmturi #MadCity2018. Pasākuma valoda – angļu.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu