Laima Vaikule atklāti par to, kas ir viņas īstie draugi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Slavenā pašmāju dziedātāja, kura guvusi vērā ņemamus panākumus arī kaimiņvalstīs, intervijā žurnālam «Vakara Ziņas» pastāstīja, ka lielākā daļa viņas labāko draugu nemaz nav atrodami Latvijā un ir izkaisīti pa pasauli.

«Galvenokārt mani draugi ir ārsti, kas dzīvo Amerikā. Mana tuvākā draudzene dzīvo Anglijā. Mans tuvākais draugs dzīvo Vācijā, raksta mūziku un visus aranžējumus festivālam «Laima Rendez Vous Jūrmala». Tā sanācis, ka tad, kad bijām pavisam jauni, visi bijām kopā, bet pēc tam dzīve mūs ir izmētājusi pa dažādām valstīm. Latvijā es par savu draugu uzskatu advokātu Valentīnu Bļugeru. Pārējie draugi ir ārzemēs,» atklāja Vaikule, piebilstot, ka par savu draugu no Latvijas dziedātājiem uzskata Jāni Stībeli.

Kā jau ziņots, Dzintaru koncertzālē no 19. jūlija līdz 22. jūlijam norisināsies festivāls «Laima Rendezvous Jūrmala 2018», un tajā izskanēs četras koncertprogrammas - atklāšanas koncerts, «Mīlestības vakars», «Hitu vakars» un galā koncerts.

Festivālā piedalīsies 14 dejotāji ar piekšnesumiem mākslinieces Ļenas Koljadenko režijā. Pagājušajā gadā trupa izpildīja dejas pavadījumu Iļjas Lagutenko dziesmai, priekšnesumu Allas Pugačvas «Mērijai», kā arī fonu dziesmai «Mēness akmens», taču šogad dejotāji uzstāsies kopā ar katru atklāšanas pasākuma mākslinieku.

«Trupas priekšnesumi, īpašais deju stils un kolektīva harisma apbur skatītājus jau vairāk nekā piecpadsmit gadus. Dejotāju sasniegumu vidū: partnerība Makao ar leģendāro «Cirque du Soleil» režisoru Franko Dragono, kopdarbs ar ASV burleskas zvaigzni Ditu fon Tīsu, labāko deju laukumu iekarošana un piedalīšanās populāru mūziķu videoklipos. Viņu atklātība, drosme, pat zināma bezkaunība ir apbrīnas vērta. Baleta fenomens ir nemitīga eksperimentēšana,» festivāla viesmāksliniekus aprakstīja pasākuma rīkotāju pārstāve Madara Miezīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu