Aktieri Morganu Frīmenu apsūdz seksuālā uzmācībā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Vairākas sievietes apsūdzējušas Holivudas zvaigzni Morganu Frīmenu seksuālā uzmācībā, ceturtdien vēsta telekanāls CNN.

Aktieris jau nācis klajā ar atvainošanos.

Kopumā 16 cilvēki - arī astoņas sievietes, kas apgalvo, ka ir upuri - liecinājuši par nepatīkamu uzvedību filmēšanas laukumā un reklāmas turneju laikā.

Gados jauna producenta asistente liecinājusi, ka Frīmens viņai uzmācies 2015.gada vasarā komēdijas «Going in Style» filmēšanas laikā.

Frīmens viņu vairākkārt aizskāris, aplicis roku ap viņas muguras lejas daļu un to berzējis bez viņas atļaujas. Frīmens vairākkārt izteicis komentārus par viņas izskatu.

Aktieris, kuram nākamnedēļ paliks 80 gadi, centies pacelt viņas svārkus un vaicājis, vai viņa ir apvilkusi apakšveļu.

Aktieris Alans Ārkins «pieprasīja, lai viņš izbeidz. Morgans zaudēja savaldīšanos un nezināja, ko teikt», sacīja sieviete.

Jau ceturtdien Frīmens pauda atvainošanos.

«Visi, kas maini pazīst vai arī kas ir strādājuši ar mani, zina, ka es neesmu tāds, kurš tīši varētu aizvainot vai tīši varētu likt justies neērti,» paziņojumā norādīja aktieris.

«Es atvainojos visiem, kas jutās neērti vai arī ka pret viņiem izrāda necieņu. Tas nekad nav bijis mans nodoms.»

ASV plašumā vēršoties skandālam, ko aizsāka publikācijas par ietekmīgā Holivudas producenta Hārvija Vainstīna uzmākšanos aktrisēm vairāku gadu desmitu garumā, medijos regulāri izskan apsūdzības par izklaides industrijas, kā arī mediju un politikas pasaules prominenču nepiedienīgu uzvedību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu