Nedēļa slavenību dzīvē: «Eirovīzijas» neveiksme, Rimšēviča slepenās kāzas, «Svešās sejas» fināls

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA, ekrānuzņēmums/TVNET kolāža

Šī nedēļa pašmāju un ārvalstu slavenību dzīvē bijusi spraigu notikumu pilna. Uzzini, par ko šonedēļ sabiedrība trina mēles!

 
Laura Rizoto
Laura Rizoto Foto: LETA

Laura Rizoto skaidro neveiksmi «Eirovīzijā»

12. maijā noslēdzās šā gada «Eirovīzijas» dziesmu konkurss, kurā uzvaras laurus plūca Izraēlas pārstāve Netta ar dziesmu «Toy».

TVNET sarunājās ar Latvijas pārstāvi Lauru Rizoto (Laura Rizzotto), lai uzzinātu viņas viedokli, kas patiesībā notika otrajā pusfinālā un kāpēc Latvija nekvalificējās finālam. «Eirovīzija» ir visai neparedzama. Tā ietver sevī daudz vairāk nekā tikai mūziku. Man bija spēcīga uzstāšanās, un mēs bijām droši, ka kvalificēsimies finālam, bet laikam šis nebija mūsu gads. Valstis, kuras parasti atdod vairāk balsu par Latviju, piemēram, Lietuva, Igaunija, Īrija, kā arī Lielbritānija, nedrīkstēja otrajā pusfinālā balsot par mums. Tāpat otrajā pusfinālā bija daudz dinamisku un jautru dziesmu, kurās tika izmantota pirotehnika un speciāli efekti, kas, iespējams, ietekmēja to, kā tika skatīta mūsu uzstāšanās. Viss, ko varu pateikt, ir, ka es atdevu sevi visu un esmu ļoti lepna par savu uzstāšanos.

Interviju ar Lauru Rizoto lasi šeit!

 
Foto: Jānis Škapars/TVNET

«Viņas melo labāk» jaunās sezonas atklāšana

Pirmdien, 14. maijā, Andrejsalas restorānā «Riga Sunset Lounge» notika TV3 seriāla «Viņas melo labāk» sestās sezonas atklāšanas pasākums.

Pasākumā piedalījās Lelde Dreimane, Andris Bulis, Evija Skulte, Elīna Vāne un Māris Bezmers, bet neklātienē kolēģiem un faniem sveicienus sūtīja Lauris Dzelzītis, Anete Krasovska, Mārtiņš Upenieks, Velta Straume, Juris Bartkevičs, Ieva Florence, Gints Andžāns, Dainis Gaidelis, Inga Tropa, Gints Grāvelis, Lauris Reiniks, Sarmīte Rubule, Liene Sebre, Edijs Zalaks un Jānis Āmanis.

Kas gaidāms seriāla jaunajā sezonā?

 
Ilmārs Rimšēvičs
Ilmārs Rimšēvičs Foto: LETA

Ilmāra Rimšēviča slepenās kāzas

Korupcijā aizdomās turētais Latvijas Bankas prezidents Ilmārs Rimšēvičs (53) aprīļa beigās slepus apprecējies ar savu draudzeni, diriģenti Agitu Ikaunieci (46), šonedēļ ziņo žurnāls «Privātā Dzīve».

Izdevums informē, ka kāzas notikušas lielā slepenībā tikai pašu tuvāko draugu un radu lokā.

Kā zināms, šī ir Rimšēviča otrā laulība. Viņš pirmo reizi gredzenus mija pirms 32 gadiem ar savu skolasbiedreni Līgu.

 
Bruno Birmanis
Bruno Birmanis Foto: LETA

Arī Birmanis apprecējies

Modes mākslinieks Bruno Birmanis (55) 12. maijā mija gredzenus ar mīļoto sievieti, Janu Johannu Vējaiku (29).

Kā zināms, Birmanis savulaik bija precējies ar modes dizaineri Odetu Birmani, ar kuru laulībā dzimuši divi bērni, kuri tagad jau sasnieguši pilngadību.

Aplūko foto no abu īpašās dienas!

 
Foto: MEGA, AFP/Scanpix

Meganas Mārklas paziņojums neilgi pirms kāzām ar princi Hariju

Amerikāņu aktrises Meganas Mārklas tēvs sestdien, 12. maijā, neieradīsies viņas kāzās ar Lielbritānijas princi Hariju, tā Kensingtonas pils publiskotā paziņojumā apstiprinājusi Mārkla.

«Diemžēl mans tēvs neapmeklēs mūsu kāzas. Man vienmēr ir rūpējis mans tēvs, un es ceru, ka viņam tiks dota atelpa, kas viņam nepieciešama, lai koncentrētos uz savu veselību,» paziņoja Mārkla. Kādas tieši veselības problēmas ir tēvam, Mārkla neatklāja.

«Es vēlētos pateikties visiem, kas izrādījuši atbalstu,» sacīja līgava, norādot, ka viņa ar Hariju ļoti priecājas par iespēju dalīties savā īpašajā dienā ar visiem pārējiem.

Seko līdzi teksta tiešraidei no karaliskajām kāzām portālā TVNET!

 
Foto: ekrānuzņēmums

«Svešās sejas» fināls

Ceturtdien, 17. maijā, savu pēdējo sēriju piedzīvoja pašmāju seriāls «Svešā seja». Lai arī seriāla pirmā sērija sākās ar šāvienu un intrigām, tā noslēgums ir visai laimīgs - ar bildinājumu.

Pašmāju seriāls «Svešā seja» savu pirmizrādi piedzīvoja 2017. gada 18. septembrī, un sākotnēji seriāla sižetiskās līnijas centrā savijās stāsts par plastisko ķirurģiju un netīro biznesu, noklusētu patiesību ģimenē, kā arī mīlestību un cerību. Turpretim otrā sezona savu ceļu pie skatītājiem sāka ar lielām rokādēm seriāla galvenajā vēstījumā, lielāku uzmanību pievēršot galveno varoņu savstarpējām attiecībām, akcentējot mīlestību un ģimenes vērtības, kā arī humoram, bet kriminālo sižeta līniju atstājot otrajā plānā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu