Ieva Pļavniece un viņas laulātā draudzene negaidīti slēdz kopīgo grilnīcu

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aktrise Ieva Pļavniece kopā ar mīļoto sievieti Anamiku Goldbergu ir aizvērusi abu loloto Jūrmalas grilnīcu «Četri kaķi».

«Mīļie Draugi, Labvēļi, kā arī Nelabvēļi! Grilnīca «Četri kaķi» paziņo, ka šodien atvadās no jums visiem... Tiksimies kaut kur, citā reizē, citā vietā un citā formā. PALDIES, ka bijāt kopā ar mums! Lai mums visiem saulaina dzīve!» vēsta restorāna ieraksts sociālajā tīklā «Facebook».

Šādu lēmumu abas uzņēmējas pieņēmušas neilgi pēc grilnīcas talismana, kaķa Džambo, došanās uz labākiem medību laukiem. «Paldies mīļajam Džambo par Mīlestību, kas sildīja ne tikai mūs, bet arī mūsu viesus... Šīs attiecības bija īpašas, neaizmirstamas un unikālas,» šā gada 24. martā paziņoja grilnīca.

«Četri kaķi» savu darbu sāka 2016. gada 9. jūnijā. Pirms tam Ievai un Anamikai Rīgā piederēja mūzikas un teātra restorāns «Happy days&Nights».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu