«Ērkšķu» šovā iepazītā transpersona Linda piedzīvojusi kardinālas pārvērtības

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Pašmāju skandalozā sociālā projekta «Caur ērkšķiem uz..» dalībniece Linda, sadarbojoties ar stilisti Žannu Dubsku, piedzīvojusi iespaidīgas vizuālas pārvērtības.

Linda pēc dalības «Ērkšķu» šovā nolēma piedalīties arī TV3 pārraidē «Gatava pārvērtībām», kurā pārvērtības alkstošas dāmas ekspertu vadībā apgūst dažādus stila knifiņus.

47 gadus vecā Linda, ierodoties uz šovu, atklāti paziņoja, ka ir nestandarta sieviete. «Esmu transseksuālis. Beidzot pārstāju kompleksot, izlīdu no skapja. Man ir nepieciešamas pārvērtības, jo grasos kardināli mainīt savu dzīvi, integrēties sieviešu lokā, atrast darbu. Man ir vajadzīgas ne tikai vizuālas pārmaiņas, bet arī fiziskas. Bet, lai to visu veiktu, man vajag atrast pienācīgu darbu un izskatīties sievišķīgi,» tā Linda.

Žanna Dubska pārvērta Lindu līdz nepazīšanai, kā arī parādīja to, kas sievieti padara sievišķīgu un elegantu.

Šova beigās stiliste atklāja, ka darbs ar Lindu bijis profesionāls un cilvēcisks izaicinājums, tomēr, viņasprāt, rezultāts izdevies lielisks un Linda nu ir kļuvusi daudz elegantāka.

Lindu jaunajā ampluā steidza sagaidīt šova «Caur ērkšķiem uz..» dalībnieces Alla, Laura, Laima un šova producente Aija Strazdiņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu