Hospitalizēts «Ostina Pauersa» filmu aktieris Verns Troijers

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

49 gadus vecais aktieris Verns Troijers (Verne Troyer), kurš pasaulē vislabāk pazīstams ar Mini Es lomu britu komēdijās par spiegu Ostinu Pauersu, pirmdienas, 2. aprīļa rītā, no savas dzīvesvietas Losandželosā tika steidzami nogādāts slimnīcā, vēsta interneta ziņu portāls «BBC».

Viņa komanda trešdien sociālajā tīklā «Instagram» publiskoja paziņojumu, kurā teikts, ka Verns saņem vislabāko iespējamo aprūpi un viņa dzīvībai briesmas nedraud. «Mēs novērtējam ģimenes, draugu un fanu sniegto atbalstu no visas pasaules,» informēja aktiera pārstāvji.

Lai gan nav zināms aktiera hospitalizēšanas iemesls, Troijers jau vairākus gadus cīnās ar atkarību no alkohola un pērn aprīlī nonāca slimnīcā tieši šā iemesla dēļ.

Verns ir redzams ne tikai abās Ostina Pauersa filmās «Austin Powers in Goldmember» un «Austin Powers: The Spy Who Shagged Me», bet arī kinolentēs «The Love Guru», «The Imaginarium of Doctor Parnassus», «Harry Potter and the Sorcerer's Stone» un daudzos citos projektos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu