Nacionālais teātris svin teātra dienu ar «Ideālo Žurku»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

27. martā Latvijas Nacionālajā teātrī tradicionāli svin Starptautisko teātra dienu. Šogad ar iestudējumu «Ideālā Žurka».

Dramaturģes - Anete Konste un Rasa Bugavičute-Pēce; režisori - Jānis Vimba, Arturs Krūzkops un Kaspars Zvīgulis. Aplūko foto no izrādes.

«Tāpat kā «īstajos», vēlamies, lai skatītājs iesaistās, lai domā līdzi – ko viņš ņemtu uz ideālo Latviju? Lai skatītājs nav tikai vērotājs, lai piedalās, atpūšas un domās veido savu ideālo Latviju,» atklāj Arturs Krūzkops.

Lomās: Dace Bonāte, Madara Bore, Ilva Centere, Daiga Gaismiņa, Daiga Kažociņa, Anna Klēvere, Sanita Pušpure, Liene Sebre, Līga Zeļģe, Inta Tirole, Ance Kukule, Kaspars Aniņš, Jānis Āmanis, Romāns Bargais, Mārtiņš Brūveris, Raimonds Celms, Igors Šelegovskis, Gundars Grasbergs, Juris Hiršs, Ģirts Jakovļevs, Ģirts Liuziniks, Juris Lisners, Ivars Puga, Kārlis Reijers, Jurģis Spulenieks, Artis Drozdovs, Kristians Kareļins, Kristaps Ķeselis, DJ Aspirīns, Normans Bārbals

Scenogrāfs Aigars Tavkins, horeogrāfs Ģirts Bisenieks, kostīmu māksliniece Vita Radziņa, gaismu mākslinieks Oskars Pauliņš, video mākslinieks Toms Zeļģis, mūzika DJ Monsta, Kārlis Kazāks, konsultants Lauris Zvejnieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu