Ščerbatiha seksīgā Vika «noziedējusi» uzreiz pēc abu iziešanas sabiedrībā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Olimpiskais vicečempions svarcelšanā un treneris Viktors Ščerbatihs (43) sarunā ar žurnālu «Vakara Ziņas» atklāja, ka izskatīgā Viktorija, ar kuru viņš apmeklēja «Latvijas gada balvu sportā 2016», pēc pasākuma pēkšņi pazudusi.

«Pagāja tikai divas vai trīs nedēļas pēc tās balles, un mēs vairs nebijām kopā. Sarunāties ar viņu kļuva smagi. Nebija vairs pat telefona sarunu. Un tad cilvēks vienkārši pazuda. Gan jau viņa vēl kaut kur eksistē. Parasti, ja pāris iziet kopā sabiedrībā, tad attiecību scenārijs ir prognozējams. Bet šoreiz viņa ar mani publiski iznāca un pazuda. Līdz tam pasākumam mēs kopā bijām četrus vai piecus mēnešus un pēc balles vēl divas vai trīs nedēļas. Tāda ir dzīve! Tagad man ir jauna draudzene, bet nevēlos par viņu pagaidām neko daudz stāstīt,» izdevumam pastāstīja sportists, kurš savulaik ar melnmataino skaistuli iepazinies kādā no Rīgas naktsklubiem.

Kā ziņots, vīrietis jau pāris gadus vairs nav kopā ar savas meitiņas mammu, interjera dizaineri Mariju Afanasjevu – abu attiecības esot izjaukusi sievietes greizsirdība. Nesen pāris tikās Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesā, kur Marija bija vērsusies ar prasību par uzturlīdzekļu piedziņu.

Abu meita nāca pasaulē 2012. gada maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu