Kvinsijs Džonss apgalvo, ka gājis uz randiņiem ar Trampa meitu Ivanku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP, AFP/Scanpix

84 gadus vecais amerikāņu mūziķis Kvinsijs Džonss atklājis, ka viņš reiz saticies ar ASV prezidenta Donalda Trampa meitu Ivanku (36).

Džonss izdevumam «Vulture Magazine» atceras notikumus, kas risinājušies pirms 12 gadiem.

«Ziniet, es gāju uz randiņiem ar Ivanku. Tomijs Hilfigers, kurš strādāja ar manu meitu Kidadu, sacīja, ka Ivanka vēlas aiziet vakariņās ar mani. Es sacīju - nav problēmu! (..) Viņai bija visskaistākās kājas, kādas jebkad biju redzējis,» intervijā atzina 28 «Grammy» ieguvušais mūziķis.

Viņa izjūtas pret Ivankas tēvu gan nav tik siltas. «Mēs agrāk mēdzām pavadīt laiku kopā. (..) Garīgi aprobežots - megalomānisks un narcistisks. Es nevaru viņu izturēt,» godīgs ir Džonss.

Kvinsijs Džonss ir bijis trīs reizes precējies un trīs reizes šķīries. Viņam ir septiņi bērni. Arī Trampa var lepoties ar trim atvasēm, kuras nākušas laulībā ar pašreizējā ASV prezidenta vecāko padomnieku Džaredu Kušneru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu