Virsnīte atgriežas televīzijā un tam par godu uztaisa tetovējumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kristine_virsnite

TV personība un divu bērnu māmiņa Kristīne Virsnīte pēc bērnu kopšanas atvaļinājuma atgriezusies televīzijā, lai vadītu raidījumu «Māmiņu klubs». Par godu jaunajam izaicinājumam, Kristīnei uz rokas uztetovēts vārds «Wanderlust» (klejotkāre - lat.)

«Tas patiesi notiek - man ir jauns tetovējums un jauns TV sākums! Es atgriežos «Māmiņu klubā«! Izrādās nekur tālu no sevis cilvēks aiziet nevar. Taču viss ir mainījies, raidījumam top jauns TV formāts, tas būs par mums - sievietēm, iedvesmu, attiecībām un, protams, bērniem, par dzīvi! Šis ir neticams piedzīvojums būt klāt un radīt, sirds trīc un saviļņojums plūst pāri malām, tas ir kā pasaulē palaist bērnu, kuru tu esi ar vislielāko mīlestību sargājis,» patīkamo satraukumu pie publiskotā foto neslēpj Kristīne.

It’s official - new tattoo and brand new beginning, I’m back on my TV track. . Tas patiesi notiek - man ir jauns tetovējums un jauns TV sākums! Es atgriežos @maminuklubs ✨Izrādās nekur tālu no sevis cilvēks aiziet nevar. Taču viss ir mainījies, raidījumam top jauns TV formāts, tas būs par mums - sievietēm, iedvesmu, attiecībām un, protams, bērniem, par dzīvi! Šis ir neticams piedzīvojums būt klāt un radīt, sirds trīc un saviļņojums plūst pāri malām, tas ir kā pasaulē palaist bērnu, kuru tu esi ar vislielāko mīlestību sargājis. Aaaaa, es tagad skaļi spiedzu! Būs labi, es ticu, komanda ir jaudīga un man pavisam īpaša! . Turpmāk katru svētdienas rītu mēs tiksimies stundu ilgā raidījumā no 9:30-10:30 kanālā @stvpirma ✨ Jā, arī TV kanāls ir cits un par to ir riktīgi laba sajūta - mūs uzņem ar atvērtu sirdi un siltu sajūtu. Pirmais raidījums ēterā 4. februārī - mana dēla dzimšanas dienā, tā nevar būt sakritība, tajā ir kāds maģisks kods. . Uzdrīkstēties, piedzīvot, darīt, lūk, šāds būs mans jaunais gads! . . Paldies @tattoovadim ? . #maminuklubs #tvpresenter #tvhost #vadimtattoo #ImWearingRI #riverisland #wanderingeverafter #inspiration #momof2 #thankful . ?: @ekkert ✨

A post shared by Kristine Virsnite (@kristine_virsnite) on

Šis nav pirmais tetovējums, kas rotā Kristīnes ķermeni - viņai uz labās rokas uztetovēti persiešu dzejnieka Rūmī vārdi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu