Tā izaudzis aizsaulē aizgājušā Stīva Ērvina dēls Roberts!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aizsaulē aizgājušā «krokodilu mednieka» un TV personības Stīva Ērvina dēls Roberts decembrī nosvinēja savu 14. dzimšanas dienu. Tāpat kā slavenais tēvs, arī viņa dēls izvēlējies savu dzīvi saistīt ar savvaļas dzīvniekiem un to izpēti.

Daļu laika Roberts pavada ceļojot un dodoties dažādās ekspedīcijās, bet pamatā uzturas Austrālijas zooloģiskajā dārzā, kur strādā kopā kopā ar mammu Teriju (53) un māsu Bindiju (19). Viņš ir regulārs viesis Ņujorkā uzņemtajā amerikāņu vakara izklaides šovā «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon», kur iepazīstina klātesošos un skatītājus ar daudzveidīgo dzīvnieku pasauli.

Ar saviem piedzīvojumiem, kā jau visi pusaudži, arī Roberts dalās sociālajā tīklā «Instagram».

Happy birthday @ladyolivia125 ? Our lemurs say happy birthday too!

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on

Happy #NationalBirdDay ? Check out my Instagram story to see some of my favourite bird photos that I’ve taken over the years! Birds are such incredible creatures and certainly one of my favourites to photograph. This is a photo of me and a very friendly emu in Outback Queensland. #thisisqueensland #seeaustralia #canonaustralia #birds #OutbackQueensland

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on

Cuddles with one of the sweetest animals @australiazoo Jub-Jub the green iguana! ?

A post shared by Robert Irwin (@robertirwinphotography) on

Kā jau ziņots, Stīvs Ērvins 44 gadu vecumā nomira zemūdens filmēšanas laikā 2006. gada 4. septembrī, kad viņu krūtīs sadzēla dzeloņraja. Nelaimes gadījums notika Kvīnslendas štata piekrastē pie Portduglasas. Uz notikuma vietu tika izsaukti mediķi, taču viņu glābt vairs nebija iespējams.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu