Trīs bērnu māmiņa Kortnija Kardašjana atrāda savu seksīgo augumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/kourtneykardash

Realitātes šova «Keeping Up With the Kardashians» zvaigzne un trīs bērnu māmiņa Kortnija Kardašjana (38) sociālajos tīklos arvien biežāk publisko foto, kuros redzama izaicinošā pozā un trūcīgāk ģērbta.

Kardašjana nule kā atgriezās no sava ceļojuma uz Meksiku, kurā pavadīja romantisku laiku kopā ar mīļoto vīrieti Junesu Bendžimu (24).

guac is extra

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

it’s the simple things

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Realitātes šovā Kortnija ir atzinusi, ka tagad viņa vairāk nekā jebkad agrāk spēj izbaudīt savas attiecības un visu, ko dzīve piedāvā. Runas par Kortnijas jaunajām attiecībām ar Junesu uzplauka 2016. gada oktobrī, tomēr pati Kardašjana par tām atklāti sāka runāt gadu vēlāk.

Iepriekš Kortniju vienoja romantiskas attiecības ar savu trīs bērnu - Meisona, Penelopes un Reina - tēvu Skotu Disiku (34). Arī Disiks ir uzsācis jaunas attiecības ar pasaulslavenā dziedātāja Laionela Ričija meitu Sofiju (19) un abi bieži vien nonāk paparaci redzeslokā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu