Jorkas princese pārtrumpo Meganu Mārklu ar divreiz dārgāku saderināšanās gredzenu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFP/Scanpix

Nesen pasauli pāršalca ziņa, ka britu karaliskā ģimene šogad svinēs vēl vienas lielas kāzas - Jorkas princesi Eižēniju (27), kas ir prinču Harija un Viljama tuva radiniece, ilggadējais draugs, vīnu pazinējs un uzņēmējs Džeks Brūksbenks (31) bildināja janvāra sākumā romantisku brīvdienu laikā Nikaragvā.

Izrādās, ka pāris nebūt nav gatavs dzīvot prinča Harija (33) un viņa līgavas, aktrises Meganas Mārklas (36) ēnā. Britu TV šova «Posh Pawn» dārgakmeņu eksperts ir aprēķinājis, ka Eižēnijas gredzena aptuvenā vērtība ir 140 tūkstoši dolāru, kamēr Mārklas – vien ap 70 tūkstošiem dolāru.

Foto: EPA/AFP/Scanpix

Prinča Harija līgavas gredzenā ir iestrādāti trīs dimanti, bet Jorkas princeses rotaslietā galvenajā lomā ir ar 10 dimantiņiem rotāts rets rozā safīrs.

Kā jau ziņots, pāris kāzas svinēšot šā gada rudenī un laulību ceremonijai ir izvēlējušies Svētā Džordža kapelu Vindzorā, kur maijā viens otram laulības solījumus dos Megana un Harijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu