Rokmūziķis Toms Petijs miris no nejaušas zāļu pārdozēšanas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu rokmūziķis Toms Petijs oktobrī mira no nejaušas zāļu pārdozēšanas, iedzerot dažādus medikamentus, tostarp vairākus opioīdu pretsāpju līdzekļus pret savām kaitēm, piektdien paziņoja viņa ģimene un Losandželosas apgabala tiesu medicīnas eksperts.

Autopsijas ziņojumā teikts, ka 66 gadus vecā Petija organismā bija fentanils, oksikodons, temazepāms un citi medikamenti, kad viņš mira no sirdstriekas.

Kā pavēstīja Petija sieva Dana un meita Adrija, tiesu medicīnas eksperts viņus informējis, ka mūziķis «miris no nejaušas zāļu pārdozēšanas dažādu medikamentu uzņemšanas rezultātā».

«Diemžēl Toma ķermenis cieta no daudzām nopietnām kaitēm, ieskaitot emfizēmu, ceļa problēmas un visvairāk no lauzta gurna,» teikts ģimenes paziņojumā.

Petijs mira īsi pēc tam, kad bija noslēdzis koncerttūri par godu viņa grupas «The Heartbreakers» 40 gadu pastāvēšanai. Pēc ģimenes teiktā, Petijs bija devies koncerttūrē par ar lauztu gurnu.

«Dienā, kad viņš nomira, viņu informēja, ka viņa gurnam ir pilnīgs lūzums un, mūsuprāt, sāpes bija vienkārši nepanesamas un tas bija iemesls zāļu pārdozēšanai,» paziņoja ģimene.

Mūziķis mira 2.oktobrī savās mājās Malibu, Kalifornijas štatā.

Petijs muzicēja kopā ar savu grupu «The Heartbreakers» un bija pazīstams ar tādiem hitiem kā «I Won't Back Down» un «Free Fallin».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu