«Party Service On Tour 2018» lielā atklāšana ar dīdžeju [Ex] da Bass

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar svinīgu atklāšanas pasākumu «Radio Bar» telpās Vecrīgā piektdien, 12. janvārī, tika atklāta pašmāju zināmākā dīdžeja [Ex] da Bass (īstajā vārdā Mareks Dainis) populārā «European Hit Radio» jeb EHR radio šova «Party Service» Latvijas klubu tūre «Party Service On Tour 2018».

«Šī gada tūri gaidu ar ļoooti lielu nepacietību. Ne tikai tāpēc, ka tie būs svētki vismaz 14 pasākumu izskatā gandrīz pusgada garumā, bet arī tāpēc, ka ar īpašu EHR vadības atbalstu šī būs visu laiku iespaidīgākā, pārdomātākā, krāšņākā un, domājams, arī apmeklētākā tūre,» informē [Ex] da Bass.

«Party Service» ir radio šovs, kas EHR ēterā jau divpadsmit gadus dzirdams katru piektdienas un sestdienas vakaru. Raidījums divu stundu garumā piedāvā informāciju par izklaides iespējām Latvijas, Baltijas un Eiropas deju klubos, festivālos un citās izklaides vietās, izklāsta jaunākas klubu kultūras ziņas un aktualitātes, kā arī uzlādē tā klausītājus pozitīvām emocijām pirms došanās uz kādu no ballītēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu