Pirmizrāde aizraujošam mistikas trillerim ar Liamu Nīsonu titullomā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Piektdien, 12. janvārī, Latvijas kinoteātros sāks rādīt spriedzes un mistikas pilno trilleri «Cilvēks vilcienā» (The Commuter) ar Oskara nominantiem Liamu Nīsonu un Veru Farmingu galvenajās lomās.

Spriedzes trilleris, Holivudas labākajās tradīcijās ar Liamu Nīsonu galvenā varoņa lomā, kas perfekti. Filmas centrā ir apdrošināšanas aģents Maikls, kas jau desmit gadus izmanto pilsētas vilcienu, lai dotos uz darbu. Kādu vakaru mājupceļā viņam līdzās apsēžas noslēpumaina svešiniece, kura izsaka Maiklam piedāvājumu, no kura viņš neatsakās, lai gan to varētu. Abu saruna aizsāk dramatisku un neparedzamu notikumu virkni. Maikla uzdevums ir daudzo pasažieru vidū atrast neiederīgu personu, pirms vilciens sasniedzis gala staciju. Laiks iet, un, šķetinot mīklu, Maikls apjauš, ka ir ierauts noziedzīgā sazvērestībā.

Foto: Kadrs no filmas

Lai gan aktieris Liams Nīsons jau iepriekš bija ziņojis par nodomiem izbeigt aktiera karjeru un pievērsties labdarībai, filmā «Cilvēks vilcienā» viņš joprojām ir izcilā formā savos 65 gados, un spilgtā iejušanās Maikla tēlā, pieņemot mistiskās svešinieces izaicinājumu un glābjot ne tikai savu, savas ģimenes, bet arī vilciena pasažieru dzīvības, padara trilleri vēl intriģējošāku, noturot skatītāja uzmanību līdz beigām.

Filmas režisors ir vairāku popularitāti iemantojušu spriedzes un šausmu filmu autors Žomē Kolē-Sera («Nakts skrējiens», «Non-Stop: tiešais reiss», «Bārene»). Līdztekus «Oskara» nominantiem Nīsonam un Verai filmā vērojami Patriks Vilsons («Launuma izsaukšana»), Sems Nīls («Juras laikmeta parks») un citi lieliski aktieri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu