Ralfs Eilands Jauno gadu sācis ar traumām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/ralfseilands

Pašmāju dziedātājs Ralfs Eilands sociālajos tīklos kārtējo reizi paziņojis par savām nedienām - īsi pirms Jaunā gada viņš guvis rokas un astes kaula traumas.

Liepāja, es jau klāt! Tā kā vakar veiksmīgi nomaucos pa trepēm, Vecgada vakara koncertā muzicēšu ar lauztu roku un astes kaulu! Tiekās! P.S. Paldies Liepājas Reģionālās Slimnīcas dakteriem par kārtējo silto uzņemšanu!

A post shared by Ralfs Eilands (@ralfseilands) on

«Liepāja, es jau klāt! Tā kā vakar veiksmīgi nomaucos pa trepēm, Vecgada vakara koncertā muzicēšu ar lauztu roku un astes kaulu! Tiekās! P.S. Paldies Liepājas Reģionālās Slimnīcas dakteriem par kārtējo silto uzņemšanu!» raksta Ralfs sociālajā vietnē «Instagram».

Kā zināms, pērnā gada maijā Ralfs nonāca slimnīcā, jo traumēja celi, tomēr tas nebūt netraucēja talantīgajam dziedātājam kāpt uz skatuves un uzstāties ar kruķiem. Arī šoreiz dziedātājs sniedza koncertu Liepājā laukumā pie «Lielā dzintara».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu