«Ērkšķu» šova uzvarētāja Krista pametusi Latviju un vardarbīgo bērna tēvu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ceturtdien, 28. decembrī, tika noskaidrota kanāla «STV» šokējoši atklātā raidījuma «Caur ērkšķiem uz...» uzvarētāja - panku meitene Krista. Viņa piedalījās projektā, lai piepildītu savu kvēlāko sapni - sakārtotu dzīvi tā, lai tajā nebūtu vardarbības. 21 gadu vecā meitene staroja, uzzinot, ka ir pirmās vietas ieguvēja, saņemot lieliskas balvas un iespēju strādāt algotu darbu tepat Latvijā. Tomēr jau kādu laiku Krista par savām mājām sauc Angliju...

Šova laikā skatītāji Kristu iepazina kā skaļu un bravūrīgu meiteni, kura pieradusi konfliktus risināt ar spēka metodēm. Tomēr dziļi sirdī viņa ir emocionāla būtne, kura, būdama vien pusaudze, piedzīvoja ģimenes traģēdiju - divu tuvāko cilvēku aiziešanu no šīs pasaules un vecāku šķiršanos.

Vaicājot, vai šovs jaunajai meitenei ir iemācījis savaldīt emocijas, Krista atbild, ka cilvēki nemainās vienā dienā. «Ir ilgi jāstrādā pašam ar sevi, lai iekšēji kaut kas mainītos.»

Darbs ar sevi Kristai «Caur ērkšķiem uz...» laikā bijis lielākais izaicinājums - panku meitene vairākas reizes prātoja pamest projektu un skatītāji uzskatīja, ka viņu slikti ietekmē citas šova dalībnieces. «Ne Deivija, ne citas meitenes ne pie kā nebija vainīgas. Katram ir sava galva uz pleciem un mugurkauls. Vēlējos pamest šovu, jo bija spiediens, draudi un pārmetumi no bērna tēva puses par piedalīšanos projektā.»

Tieši vardarbīgais bērna tēvs bijis iemesls, kāpēc jauniete pieteicās šovā, - viņa pārdzīvoja, ka dēlam nākas dzīvot tādā vidē, kurā lamuvārdi un fiziska ietekmēšana ir ikdiena.

Pāris mēnešus pēc projekta beigām Krista nolēma doties uz Angliju un sākt jaunu dzīvi ārzemēs, ko atbalstīja arī Kristas mamma. «Ar dēla tēvu izšķīros uzreiz pēc šova. Jau kādu laiku pirms piedalīšanās šovā sapratu, ka mums kopā nebūs nākotnes,» atzīst Krista. Arī ar šova dalībnieci Laimu, kura visa projekta laikā bija Kristas uzticības persona, attiecības nesaista. «Kā jau šovā sacīju, es tikai izklaidēju sevi. To teicu arī Laimai. Viņa mani seksuāli nepiesaista,» godīga ir panku meitene.

Tagad, kad pēc šova beigām pagājuši vairāki mēneši, Krista uzvaru novēlētu Laurai, tomēr atzīst, ka reti kuram var uzticēties. «Īsti nevar saprast, kura no šova ir ieguvusi visvairāk, jo lielākā daļa cilvēku ir «fake» (mākslīgi, tulk. no angļu val.),» atzīst jaunā meitene, kura turpina piepildīt sapni un mainīt savu raksturu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu