Liene Šomase Ziemassvētkus novēl svinēt bez televizora un telefona

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pašmāju dziedātāja Liena Šomase (31) sarunā ar TVNET atklāja, ka ir jau paspējusi sagādāt dāvanas saviem mīļajiem un Ziemassvētkus pavadīs ģimenes lokā.

Viņa Latvijai šajos skaistajos svētkos visiem novēl mazāk pievērsties materiālajām dāvanām un savām elektroniskajām ierīcēm, bet vairāk koncentrēties uz laika pavadīšanu ar savējiem: «Novēlu neskriet pa labi, pa kreisi, nedomāt tik daudz par dāvanām, bet būt kopā ar ģimeni - mierā, harmonijā, sveču gaismā, mīlestībā, smieklos, stāstos, spēlēs, atmiņās. Bez televizoriem un telefoniem. [..] Gaidīšu sniegu. Ja būs lemts, uzcelsim sniegavīru.»

Šomase pastāstīja, ka uz viņas svētku galda noteikti atradīsies pelēkie zirņi ar speķi. Lai nesanāktu kārtējo reizi pārēsties svinību laikā, dziedātāja iesaka nogaršot visus ēdienus mazos daudzumos.

Jautājot par to, ko viņa vēlētos saņemt svētkos, dziedātāja atbildēja, ka viņai jau viss ir. Lai gan Šomasei esot daudz Jaunā gada apņemšanos, vairākas no tām tiek realizētas jau tagad.

Smaidi un pasmaidi 2017. gads

A post shared by Liene (@liene_somase) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu