Sieviešu mīlulis Edgars Kreilis nāk klajā ar ziemīgu dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sagaidot gada gaišākos svētkus, dziedātājs Edgars Kreilis sadarbībā ar vienu no Latvijas aktuālākajiem mūzikas producentiem Kasparu Ansonu izdod singlu «Vēl vienu ziemu».

Singla radio pirmatskaņojums notika 17. decembrī labdarības maratona «Dod pieci» atklāšanā «Latvijas Radio 5», un līdz šim brīdim dziesma bija pieejama klausītājiem tikai par ziedojumiem.

«Vēl vienu ziemu» ir gaišs un viegls stāsts par kāda liriskā varoņa iemīlēšanos un ziemu kā gadalaiku. «Manās acīs ziema ir romantiskākais attiecību laiks, tāpēc šī dziesma ir par mīlestību, kura turpināsies vēl vienu ziemu,» stāsta Kreilis.

Kā zināms, dziedātājs un komponists Edgars Kreilis ir jaunatklājums pašmāju mūzikā. Lai gan tikai pirms gada sācis nopietni pievērsties savai solokarjerai, viņš jau paspējis ierakstīt septiņas dziesmas, tostarp singlu «Tikai es» kopā ar hiphopa izpildītāju Faktu, Latvijas svētkos izdoto patriotisko singlu «Esmu šeit», kā arī iepriekšējā gada «Supernovas» dziesmu «We Are Angels».

Muzikālo gaitu pirmsākumos Edgars Kreilis licis par sevi manīt tādos projektos kā «Koru kari 3», «Ghetto Faktors» un šogad kļuva par vienu no šova «X Faktors» pirmās sezonas finālistiem. Šā gada konkursā «Supernova» Edgars Kreilis piedalās ar dziesmu «Younger Days».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu