Riekstkodis atdzīvojas jaunā, krāšņā Disneja filmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Tīmeklī nonācis jaunais kompānijas «Disney» filmas «The Nutcracker and the Four Realms» («Riekstkodis un četras karaļvalstis») reklāmas rullītis, kurā redzami tādi slaveni aktieri kā Morgans Frīmens (Morgan Freeman), Kira Naitlija (Keira Knightley) un galvenās lomas atveidotāja - 17 gadus vecā amerikāņu aktrise un modele Makenzija Foja (Mackenzie Foy).

Filma balstās gan uz vācu rakstnieka E.T.A. Hofmaņa darba «Riekstkodis un peļu ķēniņš» (E.T.A. Hoffmann. Nußknacker und Mausekönig. 1816), gan komponista Pētera Čaikovska baleta «Riekstkodis» motīviem.

Filmas režisors Lase Holstroms. Uz ekrāniem filma varētu nonākt nākamā gada 2. novembrī.

Hofmaņa stāstā galvenā varone ir meitene, kura satraucas, ka viņas mantiņai - riekstkodim smuka vīriņa izskatā - ir salūzuši pāris zobi. Naktī viņa dodas to aplūkot un atklāj, ka tas atdzīvojies. Tā sākas pasaka. Peļu armija cīnās pret alvas zaldātiņiem, kuru drosmīgais vadonis ir Riekstkodis.

Jaunā aktrise Makenzija Foja pirmo ievērību guva ar lomu filmā «The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2» («Rītausma. Otrā daļa»).

I'm on my way to black belt class with my mom and her giant iced tea ????

A post shared by Mackenzie Foy (@mackenziefoy) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu