«Saimniekšovs» noslēdzas ar diviem pāriem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Jaunā realitātes šova «Saimnieks meklē sievu» sezona sākās ar 10 saimniekiem, kuri meklēja sev otrās pusītes. No šiem 10 brašuļiem vēlāk šova piedzīvojumiem tika izvēlēti tie pieci, kuri saņēma visvairāk dāmu vēstuļu. Ar piecām dāmām saimnieki devās uz randiņiem, bet tikai trīs no tām viņi aicināja uz savu saimniecību, lai iepazītu tuvāk, pa vienai sūtot mājās un noslēgumā atstājot tikai vienu izredzēto, ar kuru kopā devās ceļojumā. Raidījuma noslēdzošajā epizodē Baiba Sipeniece-Gavare devās apciemot visus piecus saimniekus, lai uzzinātu, kā viņi jūtas pēc šovā piedzīvotā, kādi ir viņu nākotnes plāni un vai beigu beigās izdevies izveidot pāri ar noskatīto līgaviņu.

Saimnieks Aivars, ap kuru šova filmēšanas laikā virmoja visvairāk kaislību, savā dzīvoklī mitinās viens. Puisis izteica rūgtumu par piedzīvoto šova laikā, tomēr, neskatoties ne uz ko, Aivars atzina, ka dalību šovā nenožēlo, jo nu daudzas meitenes par viņu interesējoties un rakstot, bet tagad gan viņš rūpīgāk vērtēšot dāmas, jo viņš savā dzīvē vēlas meiteni, kura viņu pieņems un sapratīs.

Saimnieks Mārtiņš šova sākumā paziņoja, ka vēlas iepazīties ar sievieti bez bērna, tomēr no visām trim uz saimniecību uzaicinātajām līgaviņām noskatīja Solvitu, kuru mājās gaidīja atvase. Ceļojuma laikā dzirkstelīte starp abiem zuda, tāpēc, atgriežoties mājās, attiecības abi nav turpinājuši. Tiesa gan, Mārtiņš nav viens - pie viņa ciemos bija ieradusies Evita, kura iepriekš šiverējusies Jāņa sētā. Izrādās, abi viens otru nolūkojuši, jau pirmo reizi tiekoties Šlokenbekas muižā, un vienojušies: ja neizdosies izveidot pāri, katram savā saimniecībā rosoties, tad pēc šova tikšoties uz kafiju. Evita atzina, ka redz sevi Mārtiņa mājās kā saimnieci.

Saimnieks Jānis nenožēlo piedzīvoto, jo ir pavērušās jaunas iespējas un pazīšanās, turklāt puisis atklāj, ka jau bijis uz randiņu ar kādu citu dāmu ārpus šova. Uz atvadām saimnieks šova vadītājai pasniedza pašdarinātu koka svečturi; viņa solījās katru reizi, to izmantojot, raidīt labas domas puiša virzienā.

Interesantākais šova pāris – Andris un Neldija – arī vairs nav kopā. Andris atzīst, ka ar Neldiju nav «sanācis pa ceļam», bet abi uzturot labas attiecības un sazvanoties, lai pārrunātu dzīvi. Saimnieks atzina, ka pēc dalības šovā palicis apmierināts un esot atvērts jaunām attiecībām.

No visiem šova saimniekiem visvairāk simpātiju un vēstuļu izpelnījās Pēteris, kura sirdi nolaupīja Annija. Lai arī Pēterim nācās uz diviem mēnešiem pamest Latviju, Annijai nav laika nīkt ilgās, jo saimnieks daiļavai uzdāvinājis abonementu sporta klubā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu