Anna Panna devusi meitai vārdu Hanna

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/

Latvijā pazīstamā kūku meistare Anna Panna pirms trim mēnešiem kļuva par māmiņu savam pirmdzimtajam - meitiņai. Nu jaunā māmiņa atklājusi, kādu vārdu devusi atvasei.

Mani sauc Anna un man ir 27 gadi. Esmu Hannas mamma un Kārļa sieva un Odettas un Bruno meita un māsa Kristapam. Ik pa brīdim manā dzīvē notiek kas tāds, kas liek apstāties un apskatīties uz visu no malas. Un apskatoties uz sevi no malas es jūtos diezgan laimīga. “Diezgan” jo vēl labradors un liels peldbaseins pietrūkst. Bet vajag taču vietu izaugsmei?!. Man ir viss ko esmu gribējusi. Man ir prioritātes kuras esmu iemācijusies sakārtot pareizā secībā. Man ir joku karjera, kur katra mana diena ir piepildīta ar dažādiem notikumiem un es pati varu tos stūrēt sev vēlamajā virzienā. Man ir brīvbrīdis seriāliem un ceļojumiem un draugiem un pats galvenais tagad - ģimenei. Kūku gatavošana ir nomainīta pret lēnām pastaigām parkā ar siltu tējas krūzi. Ne veti ir teiciens - pastāvēs kas pārmainīsies un sevi bez regulārām pārmaiņām es neredzu. Esi Tu pats! #comeasyouare #crocs

A post shared by Anna Panna (@annapannalv) on

Sociālajā vietnē «Instagram» Anna Panna par priecīgo notikumu, kas noticis pirms trim mēnešiem, paziņoja vien šonedēļ, publiskojot foto no pastaigas ar meitu. «Mani sauc Anna, un man ir 27 gadi. Esmu Hannas mamma,» tā pie publiskotā foto raksta kūku meistare.

Šobrīd Anna aktīvi pilda savu mātes lomu, tomēr atzīst, ka viņai ir viss, ko jebkad vēlējusies. «Kūku gatavošana ir nomainīta pret lēnām pastaigām parkā ar siltu tējas krūzi. Ne velti ir teiciens - pastāvēs, kas pārmainīsies, un sevi bez regulārām pārmaiņām es neredzu.»

Anna apprecējās ar meitas tēvu Kārli, kurš ir fitnesa treneris, pirms trim gadiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu