Miljonārs Buņķis izrāda Rešetinam dārgas «spēļmantiņas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien kanāla «360TV» raidījumā «Sapnis par Ameriku» aktieris Intars Rešetins devās pie viena no Losandželosas pazīstamākajiem latviešiem – Jura Buņķa.

Viņš ir Latvijas goda konsuls, atzīts plastikas ķirurgs, pilots, šerifs, kolekcionārs, mecenāts un miljonārs, vienā vārdā - «Amerikas sapņa» iemiesojums. Juris raidījuma vadītājam izrāda māju, kuru būvē sev un sievai, kā arī tās prototipu ar daudzstāvu garāžā izvietotu ekskluzīvu automašīnu un motociklu kolekciju. Tāpat viņš ļauj Rešetinam izbraukt ar kādu no saviem lepnajiem motocikliem un izrāda lidostas angāru, kuru rotā dārgi spēkrati un pat lidmašīna.

«Šīs ir manas spēļmantiņas,» iepazīstinot ar iespaidīgo autoparku, saka Juris Buņķis. Protams, viens no pirmajiem jautājumiem, ieraugot lepnos auto, Intaram Rešetinam ir – cik tie ir vērti. «Šāda lidmašīna jauna maksā 2,5 miljonus. Tagad tā ir 10 gadus veca, un es pat īsti nevaru pateikt, cik šobrīd tā maksā – miljonu? Miljonu ar pusi?» spriež Juris. Tiesa, viņš ar lidmašīnu vairs pats nelido, jo apsolījis sievai, ka tad, kad sasniegs 65 gadu slieksni, šim hobijam teiks ardievas.

Vairākām automašīnām Jura garāžā ir ne tikai mantiska, bet arī emocionāla vērtība – tās glabā virkni nozīmīgu viņa dzīves atmiņu. Un, lai arī to tirgus vērtība mērāma pat simtos tūkstošu dolāru, kā atzīst Juris, šie auto netiks pārdoti nekad un ne par kādu naudu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu