Pamela uzskata, ka Vainstīna upures «zināja, uz ko parakstās»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Aktrise un filantrope Pamela Andersone (50) intervijā kanālam NBC, šovā «Today Show», dalījās savās pārdomās par Vainstīna seksa skandālu, Holivudu, pornogrāfiju un tās ietekmi uz jauniem cilvēkiem.

Intervijā Pamela izteikusies, ka skandalozā seksa maniaka, producenta Hārvija Vainstīna upuri - sievietes, kuras viņš izvaroja vai pakļāva seksuālai vardarbībai, esot zinājušas uz ko parakstās.

Pamela intervijā pieskārās arī savai pieredzei, par kuru atklāti pastāstījusi 2014. gadā, proti, 16 gadu vecumā viņu izvarojis kāds 25 gadus vecs vīrietis.

«Esmu iemācījusies nekad nenonākt līdzīgās situācijās,» viņa saka. «Kad atbraucu uz Holivudu, protams, man bija daudz piedāvājumu doties uz privātiem kastingiem, piedāvājumi darīt lietas, kuras nebija saprātīgas. Nebija veselā saprāta. Neejiet vienas pašas uz viesnīcas numuriņiem! Ja kāds atver durvis, tērpies halātā, pametiet to vietu! Taču zinu, ka Holivuda ir ļoti pavedinoša vieta, cilvēki vēlas kļūt slaveni un domā, ka var justies droši vienā telpā ar pieaugušo.»

«Tas visiem Holivudā bija zināms, ka ir konkrēti producenti un cilvēki, no kuriem jāizvairās. Tu zini, uz ko paraksties, kad dodies viena uz viesnīcas istabiņu,» viņa secina.

Noskaties interviju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu