Brīnumi negaida. Jauna Ziemassvētku komēdija ar Odriju Totū

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

15. decembrī franču aktieris un režisors Alēns Šabā Latvijas skatītājiem piedāvās jaunu Ziemassvētku komēdiju «Kā izglābt Ziemassvētkus» («Santa & Cie»), kurā vienu no galvenajām lomām atveido franču aktrise Odrija Totū («Amēlija», «Koko Šanele», «Saderināšanās uz mūžu»).

Anotācija: Ziemassvētku priekšvakars. Taču vienā mirklī viss saiet grīstē. 92 tūkstoši Ziemassvētku vecīša rūķu pēkšņi nokļuvuši slimības gultā. Visi kā viens. Vecajam labajam Ziemassvētku vecītim tas ir briesmīgs trieciens. Kas izgatavos rotaļlietas bērniem visā pasaulē? Viņam nav izvēles. Jājūdz brieži kamanās un vēja ātrumā jādodas uz Zemi pēc zālēm. Uz Zemes viņam noderēs uzticami sabiedrotie, kas līdzēs glābt ticību Ziemassvētkiem.

Lomās: Alēns Šabā («Asterikss un Obelikss: Misija Kleopatra», «Nakts muzejā 2», «Valeriāns un tūkstoš planētu pilsēta«), Golšifte Farahani («Melu virpulī», «Exodus: Dievi un valdnieki»), Pio Marmaī («Vīns un vējš», «Pirmā atlikušās dzīves diena»), Odrija Totū, Greguārs Lidigs un citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu